Eras journalistityyppi tekee kahta osa-aikaista tyota. Ihmiset, joiden kanssa olen jutellut ovat jarjestaan vahintaan osa-aikatoissa. Ihmettelinkin, etta miten jengi saa taalla aikansa kulumaan. Minulla olisi lukuisia tapoja, joilla saada toista saadut rahat kulumaan, mutta en tieda olenko valmis luopumaan kaikesta suloisesta vapaa-ajastani. Tanakin aamuna nousin yhdeltatoista syomaan aamupalaa. Toisaalta kutittelisi menna johonkin hommiin. Kassellaan, jos mukava tyopaikka sattuisi eteen.

On muuten aivan mahtavaa lukea kaunokirjallisuutta pitkasta aikaa. Koska se on ulkomaankielella, saatan valilla hyvalla syylla unohtaa kouluhommat ja ajatella sen olevan hyodyllista toimintaa. Kodin lahella on mahtava kirjakauppa, jonne piipahdin hetken mielijohteesta. Mukaan tarttui kolme pokkaria, joista ainakin kaksi on osoittautunut erittain viihdyttavaksi plajayksiksi. Sama lienee kolmannen kohtalo, silla se on takuuvarmaa Pratchettia.

Viikonloppuna oltiin eraan J:n saksalaisen kaverin kanssa katsomassa Irlanti-Saksa-fudispelia(Suomen peleja ne luopiot eivat taalla edes nayta). Tyyppi oli ihan jees ja suunniteltiin, etta vuokrattaisiin auto ja lahdettaisiin kolmestaan seikkailemaan highlandeille tassa joskus(se on ainakin varmaa, etten mina halua ajaa. Lenkilla ollessa olen jo monet kerrat ollut jaada auton alle kun mobiilit puskevat vaarasta suunnasta). Pidamme suunnittelukokouksen huomenna.