Tanaan kaukaisella Sighthillin kampuksella vietetaan Freshers Fairia eli uusikkaiden messuja, joissa uusille opiskelijoille tarjotaan kaikkea ilmaista ja yritetaan saada ilmoittautumaan erinaisiin tapahtumiin ja tilaamaan tuotteita.

Messut osoittautuivat kaaosmaiseksi tilaisuudeksi, jossa huutoapinat raakyivat korvaan ja yrittivat saada revittya omalle pisteelleen. Vanha diskohumppa soi ja jokaisessa mahdollisessa reiassa oli laumoittain ihmisia. Mina ja toveri-J otimme kajakkikerhon ja liikuntahallin esitteen ja pakenimme kristittyjen kerhon, erinaisten pubien mainostajien seka terveys- ja ehkaisyryhman innokasta lahestymista raikkaaseen ulkoilmaan.

Tanaan iltapaivalla asiat toivottavasti selviavat journalismiopintojen osalta edes jotenkin. Kursseja pitaisi valita jo vinhaa vauhtia, silla opinnot alkavat jo ensi viikolla. Toveri-J:lla omien sanojensa mukaan tulee olemaan elaimellisen helppoa, silla han on lukenut ja kayttanyt sellaisia kirjoja kandin tyossaan, joita kaytetaan taalla syventavien opintojen kursseilla. Tylsyyden karkottamiseksi taidan suositella hanelle viskinmaistelukerhoa, johon taalla on myos mahdollista liittya.