Eilen oli taas aivan mahtava kesäkeli ja lähdin lyomään kuntoa Holyroodille(jee, ääköset toimii kun on omalla koneella pubissa). En vielakaan voi olla ihmettelematta naita mahtavia maisemia, Skotlanti on siina suhteessa kylla vienyt sydameni aivan taysin. Kuntoilin hihattomassa topissa, koska oli nin lämmin. No, oli minulla housutkin jalassa, sillä en halua joutua putkaan siveettömyydestä. Kun köpöttelin pitkin polkuja ohitseni pyyhälsi paimenkoira sellaista kiitoa, ettei ole vähään aikaan nähty. Koira oli kyllä totaalisen onnellisen näköinen, sen omistajat talsivat puolen kilometrin päässä ja koira spurttaili vapaana ja kävi pärskimässä ohi mennessään pienessä lammessa ennen kuin palasi takaisin omistajiensa luo. Täällä on paljon enemmän vapaata tilaa koirille, jotka saavat riehua vapaana suurilla nurmikentillä ja monilla virkistysalueilla. I like. Suomessa on vain hikisiä koirapuistoja.

Anyway, eilen illalla luulin, että päätäni rupesi kivistämään kaikki Irlannin historian ja kriittisen journalismin tiiliskivitekstit, mutta sitten totesin, että minulla onkin kuumetta. Tämän päivän tärkeä seminaari meni sen takia ohi. Nyt tietysti pitää huomata, että tulin nettiin läheiseen pubiin, mutta se on eri asia, sillä olo on jo parempi ja minulla oli jopa ihan oikeasti tärkeitä asioita netissä hoidettavana. Olo ei ole aivan voittajamallia tällä hetkellä, sillä kuumotus on melkoinen.

Olen nähnyt jo monta yötä unia sushista, joten olisi varmaa aika lähteä bongaamaan täältä kyseistä murkinaa tarjoava pulju.

Kävin tiistaina taichi-treeneissä. Ensin menin ihan väärään paikkaan, mutta löysin vihdoin porukan. Siellä oli silloin mies, joka viuhtoi yksinään. En tohtinut mennä häiritsemään häntä, vaan menin sisään vasta kun eräs toinenkin. Treenit olivat erittäin mukavat ja ihmisetkin rentoja. Menimme treenien jälkeen pubiin ja juttelin ihmisten kanssa. Yksi tyyppi niistä oli työskennellyt Turussa viikon korjaten jotain tietokoneita, kun suomalaiset eivät itse osanneet. Yksi puhui niin leveätä murretta, ettei minulla ole juuri muuta tietoa kuin se, etä hän opiskelee kemiaa. Yksi tyttö, jonka parina olin pariharjoituksessa, vaikutti myöskin asialliselta tuttavuudelta.
Nuo taichitreenitkin ovat ihan meidän kämpän lähistöllä. Helkkari vieköön, tämä keskustaelämä on hienoa.