Minä ja J tulimme käymään vaihtareille tarkoitetulle Skottish Culture-luennolle, ja tyylikkäästi myöhässä tottakai. Jouduimme kulkemaan jättimäisen auditorion poikki satojen ulkomaalaisten tarkkailun alaisena. Tällä kertaa teemana on Skotlannin kulttuuri ja screenillä pyörii Highlanderin taistelukohtaus. Kulturellia, eikös.
Näillä näkymin highlandien valloitus tapahtuu niin pian kuin tulevana viikonloppuna. J:n saksalainen kaveri on kova suunnittelemaan, huh. Kaveri on kirjoittanut muistiin viimeisen vuoden ajan mediasta ja matkaopuksista bongaamiansa nähtävyyksiä, jotka haluaa nähdä. Lisäksi hän haluaa lähteä lauantaiaamuna(tai pikemminkin yönä) viimeistään aamukuudelta. Hyvin saksalainen tapaus siis.
Meidän pitää hieman toppuutella miehen menoa, sillä muutoin luvassa saatttaa olla raivolla-highlandien-halki-matka hiostavissa marssisaappaissa.
Tänään huitaisin ennen luennolle tuloa naamarin Tescon sushipakkauksen. Voitti J:n kolmioleivät mennen tullen. Toivottavasti Suomen kauppoihinkin tulisi joskus sushisettejä.

10-11.11 olisi taichin intensiivikurssi, jota tulee opettamaan kaukoidästä saakka meidän taichisuuntamme pääopettaja, true pro siis. Olisi kiva mennä, mutta highland-matka nielaissee sen osuuden kassasta.