Dodi, jopas selveni miksei sunnuntaina ole _missään_ vapaata majoitusta. Edinburghissa on nääs sunnuntaina 23. päivä Rugbyn World Cupin ottelu, jota tulee katsomaan 60 000 katsojaa. Sillan alle siis. Tai sitten suosiolla rähinöimään hikisten rugbyfanien kanssa Edinburghin yöhön, vaikkakin rinkan kanssa voi olla hankalaa juosta karkuun. Kuten vanha kansa sanoo, yhden yön sitä seisoo vaikka aidanseipäässä. Ehkä minä kuitenkin mieluummin lentokentällä.

Kamat alkaa olla paketissa, rinkka painaa tällä hetkellä naurettavat kymmenen kiloa, joista sukkia ja alushousuja on varmaan puolitoista kiloa (siveyshousuissani on abloylukot). Vielä on siis toisen kymmenen kiloa jäljellä ottaa muuta kamaa mukaan, mutta rinkan 55 litran sisukseen ei enää ihmeitä mahdu.

Kaikkein vaikeinta on ollut päättää, että otanko mukaan pienemmän kameran vai järkkärin. Järkkäri on rakas lapseni, mutta toisaalta se painaa myös samalla tavalla, joten pikkukamera lienee kompaktimpi tapaus.

Kamerasta tulikin mieleeni: tein eilen uuden aluevalloituksen mennessäni kehittämään digikuvia ensimmäistä kertaa ikinä. 39 kuvaa 13 euroa, valmistuivat puolessatoista tunnissa. Helppoa ja aika halpaakin. Kuvat olivat kymppikokoisia. Ainut mihin en ollut tyytyväinen oli se, että mustat sävyt sulautuivat toisiinsa, esim. eräässä potretissa kaksi vierekkäin istuvaa mustapukuista ihmistä näytti siltä, kuin ne olisivat yhtä säkkiä, jolla on kaksi päätä.

Ai niin, asuntonäyttöjä on sovittu maanantaille neljä kappaletta. Jos ei niistä löydy niin sitten voi katsoa jo peiliin.

Huomenna lauantaina matka alkaa klo 22.20 ja Helsinki-Vantaan kentällä bussinrohjake on klo 6.50. Ennen sitä tosin on vielä kaverin häät juhlittavana. High class-tason läksiäiset ne, sano.