Joskus on sellaisia paivia, jolloin mikaan ei onnistu. Tama oli paraatiesimerkki "kaksimetrinen elin otsassa"-paivasta. Kaikki mahdollinen on takkuillut minka vain voi kuvitella takkuilevan. 

Suomen paassa on ongelmia pankkikorttien lahettamisessa, koska heille ei ole tullut osoitteenmuutostietoa vaestorekisterista(ensi kerran ulkomaille muuttaessa tiedan sitten tamankin etta pankeille ja luottokuntaan pitaa ilmoittaa henkilokohtaisesti). Nain ollen ne ovat luultavasti lahettaneet korttini salasanat vanhaan osoitteeseen (pitaapa soittaa jalleen huomenna sinne ja jatkaa salapoliisin tyota). Lisaksi visakortti (jos hyvin kay) lahetetaan vanhemmilleni, jotka toimittavat kortin sitten minulle. Postituksen ajaksi minun pitaa viela soittaa luottokuntaan kortin kayttoesto, ettei kukaan voro polli korttia postista.

Lisaksi minua juoksutettiin turhaan kun piti kayda nayttamassa kampuksella lomaketta, mika todistaa etta SAAS maksaa maksuni (vaikka olen jo todistanut sen aikoja sitten eli yliopiston huolimattomuutta).

Sain kirjeen jossa vaaditaan minun toimittavan uuden kopion ajokortistani pankkiin, koska edellinen kopio oli liian tumma (ja helvetti viekoon viela pankkihenkilon itsensa kopioima, amatoorimaista kiusata asiakkaita sen takia).

Joku vatys rikkoi rappukaytavan ovisummerijarjestelman, joten rappukaytava on talla hetkella auki kaikelle kansalle (ovea pitaa pitaa auki, silla postimies ei paase muuten tuomaan postia). Samalla kadulla on kodittomien laakaripalvelut ja viime yonakin joku narkkari huusi kadulla kuin paata leikattaisi, joten odotan innolla milloin saadaan lisa-asukkaita rappukaytavaan.

Lisaksi niita kirjoja, joita tarvitsen esseetani varten, ei ole Napierin kirjastossa, vaikka niita suositellaan kaytettavan esseessa. Loysin nettiversiot kirjoista googlen avulla, mutta juuri ne sivut, jotka olisin tarvinnut eivat olleet netissa saatavilla. Luennoitsija on sairaana, joten en saa kirjaa haneltakaan lainaan.

Lisaksi taichi-seminaari pitaa maksaa shekilla, joka olisi pitanyt lahettaa jollekin naiselle tanaan (mitapa sita nyt onlinepalveluja kayttamaan. Tosin eipa sekaan kylla lammita kun ei ole edes pankkitilia taalla). Minulla ei todellakaan ole shekkeja, joten nahtavaksi jaa paasenko taichigurun opetukseen vai en. Laitoin anelevan sahkopostin, etta voisinko tuoda rahat kateisella paikan paalle. Jos ei kay, niin ikava sinansa, silla sain eilen tietaa, etta taichiseuran jasenena saan sellaisen alennuksen seminaarista, etta olisin raaskinut osallistuakin.

J:lla ei ole mennyt sen paremmin. Han sai kirjeen pankistaan, etta pitaa jalleen kerran todistaa asuvansa siina osoitteessa missa asuu (osoitetta ei jostain syysta loydy rekistereista), ettei vaan syyllisty rahanpesuun. Voi hyvaa paivaa. Taallahan ei saa edes dvd:ta lainattua ellei rekisteroityessa vie naytille kirjetta, jossa nakyy oma osoite ja nimi. Alkeellista. Lisaksi meidan pitaa toimittaa taas uusi lomake Edinburghin kaupungille(ettei tarvitse maksaa council taxia), silla edellisesta lomakkeesta uupui tieto milloin olemme muuttaneet kamppaan.

Kuvittelin joskus, etta tama olisi sivistynyt maa. Totuuden nimissa Skotlanti on kylla joissakin asioissa totaalinen neukkula.

Huh, nyt kun sai kaikki pihalle niin tulikin jo paljon seesteisempi olo. Taten jatan nillitykseni cyberavaruuden vietavaksi.