Täältä löytyy jokunen uusi shotti, taas kännykkäkameralla näpättyjä. Ryhdistäydyn joku päivä ja lähden kuvausretkelle oikean kameran kanssa.

http://s227.photobucket.com/albums/dd167/Kaarnatar/Edinburgh/


Highlandmatka peruuntunee, sillä ensi viikonloppuna on paljon tekemistä. Maanantaina pitää palauttaa ehdotelma lopputyön aiheesta, eikä minulla ole vielä hajuakaan mikä tutkimuskysymykseni tulee olemaan. Tutkielma tulee käsittelemään alternative journalismia, mutta sen tarkemmin en tiedä vaikka olen jo skannannut kaksi alan opusta lävitse. Homma ei ole kuitenkaan epätoivoisessa jamassa, sillä joku haju minulla asiasta jo on.

Olin viime viikonloppuna yhteydessä rakkaaseen kaveriini, joka oli joutunut aivokalvontulehduksen kynsiin. Viikko sairaalassa tarkoittaa jo sitä, että kyseessä on hieman pirullisempi pöpö kuin flunssamöröt. Onneksi kaveri on kuitenkin sitkeää laatua, joten nainen lienee toimintakunnossa ennen kuin huomaakaan. Tuo sattumus sai kuitenkin minut hereille: täällä monessa paikassa kohkataan meningitiksestä eli aivokalvontulehduksesta, eli ilmeisesti tauti on yleisempi täällä päin palloa (kaveri asuu Irlannissa).

Verraton Wikipedia kertoo: "Hoitamaton bakteerimeningiitti saattaa aiheuttaa kuoleman muutaman tunnin kuluessa ensimmäisten oireiden alkamisesta, ja joskus potilas kuolee parhaasta mahdollisesta hoidosta huolimatta."
Oireita on mm. korkea kuume, niskajäykkyys ja tajunnan hämärtyminen.
Öh, tuohan menee jo melkein normaaliflunssan piikkiin. Toivottavasti ei satu kohdalle, sillä en ole vielä edes rekisteröitynyt lähilääkärille.